HamelSails logo

Vinterdeal C55

Vi erbjuder nu en riktigt bra kampanj på segel till C55.

Vi har under hösten finslipat våra modeller och tillsammans med bl.a bröderna Gunnarsson utvecklad våra nya modeller för framtiden. Med våra samlade erfarenheter har vi nu designat och byggt en modell som är okomplicerad och lättseglad och nu dessutom till ett mycket bra pris!

Läs mer nedan.
Seglen är designade för att vara enkla att trimma och passa i ett brett vindregister. Konkreta exempel på vad vi gjort är t.ex. att vi har gjort shapen mer förlåtande i storseglets topp genom en ngt planare profil samt ett öppnare akterlik. Fockens framkant är djupare för att du lättare skall hitta rätt infallsvinkel och därmed oftare segla med laminär strömning. Även i focken är släppet i akterliket förbättrat för att passa storseglets nya profil. Spinnakern gör vi med lite stängdare profil vid liken för en mer stabil och lugnare trimning.

Storsegel: 8 500:-
Fock: 5 500:-
Spinnaker: 7 500:-

Alla segel levereras kompletta med segelnummer, lattor, påse och inmätning. Leveranstid mars 2013, fritt Karlshamn. Alla priser inkl.moms. Kampanjen varar till 14 december 2012.

C55 erbjudande (PDF)
C55 erbjudande (PDF)
© 2020 Hamel Sails