HamelSails logo

Fisksätra på G!

Vi har under året jobbat för att hitta en långsiktg och bra lösning för att ge bättre service vid vårt loft i Fisksätra. Nu har vi startat ett samarbete som vi tror mycket på.

Hamel Sails kommer från och med 2014 att utöka all service i Stockholms-området genom ett samarbete med Sveriges största kapelltillverkare, Kapell & Annat.
Vi har länge sökt en lämplig partner som långsiktigt och professionellt kan driva det fina loftet i Fisksätra Marincenter. Vi kan nu genom detta samarbete äntligen presentera en helhetslösning där du som kund kan få hjälp med all textil som hör båten till, från segel till kapell och dynor. På loftet i Fisksätra kommer vi att kunna serva dina segel, dynor och kapell.

Platsansvarig på loftet i Fisksätra blir Håkan Rebane som har en bred bakgrund i marinbranschen och senast arbetat som segelmakare i Varberg.

Fram till den officiella öppningen i februari kommer Håkan att utbildas både i Karlshamn och Malmö för att bli uppdaterad på de olika produkterna och det unika servicetänket som Hamel Sails och Kapell & Annat förknippas med.

Ni når oss som tidigare alla dagar enligt nedan,

Håkan Rebane
  1. 08 717 05 46 - info@kapell-annat.se
Kapell&Annat
  1. 040 15 40 17 - info@kapell-annat.se
Hamel Sails
  1. 0454 193 00 - info@hamelsails.com

Hälsningar
Hans Hamel
© 2021 Hamel Sails