HamelSails logo

Service

Förutom att vi tillverkar och levererar segel och utrustning till båtar så är vi kanske ännu mer konsulter och servicepersonal åt seglare och marinbranchen.
Som segelmakare har vi många olika roller, vi kan vara allt från textilingenjörer, designers, sömmare eller mastbyggare. Vi kommer många gånger till en båt där däcksutrustningen har förfallit, riggen är inte säkert intrimmad eller till en båt som är helt ny men ändå inte fungerar för just sin besättningen.
Vi har erfarenhet från många olika båtar och miljöer under mer än 30 år som seglare och segelmakare. Dessa erfarenheter kommer seglare tillgodo när vi hjälper till med att trimma in riggen eller bara hur man enkelt fördelar arbetet ombord så att seglingen blir enklare och roligare.

Vi kommer gärna ombord redan innan ett ev. segelköp, då kan vi på bästa sätt värdera behovet av nya segel eller utrustning som t.ex rullsystem för genua och storsegel.

Vi är också duktiga seglare och kan därför på några timmar ge dig så mycket tips och råd så att du får ut mer fart och glädje av din båt. Detta är inte så vanligt i segling men inom golf och alpin skidåkning är det i det närmaste status att ta privatlexioner ! Vi vet att vi kan hjälpa många till roligare segling.

Känn dig välkommen att kontakta oss om du funderar på något, vi är till för dig och försöker på bästa sätt få alla att tycka om att segla.

© 2023 Hamel Sails