HamelSails logo

Nöjd kund!

Det är alltid lika roligt att få ett kvitto på att våra kunder är så nöjda med sina segel som vi önskar. Vi försöker alltid överträffa våra kunders förväntningar och vi lyckas ofta.

Nedan mail dök upp i vår mailbox i veckan.

Välkommen med din förfrågan du också!
Skickat: den 6 september 2012 11:18
Till: Hamel Sails
Ämne: Segel

Jag vill verkligen passa på och tacka för suveräna segel! Vi är mer än nöjda och våra nya Hamel-segel har inneburit en förbättring som knappt går att beskriva.

Vi har en cruising-båt men vi har en viss tävlingsinstinkt som inte riktigt matchar vårt båtval men med de nya seglen så slår vi många andra båtar som borde vara betydligt snabbare än vår båt. Dessa båtar, flera av dem utrustade med performance-rigg och segel, har insett att den här cruising-båten har blivit dopad med Hamel-segel på ett sätt som gör den svårslagen.

Nöjd kund? Japp, det stämmer med råge! :-)
-----------------------------------------------

Vill du också ha lika fina segel till din båt?

-Vi lämnar inget åt slumpen. Vi lägger mycket tid och omsorg på kunden men också på materialval och produktion. Med vår mycket kunniga och ansvars-kännande personal kan vi erbjuda alla kunder professionell hjälp vid val av segel och utrustning till all typ av segling och alla storlekar på båt.

info@hamelsails.com

© 2021 Hamel Sails