HamelSails logo

C55 framgångar

Den gångna helgen kördes återigen Frostbite i Marstrand efter några års uppehåll. Kent och Krister Gunnarsson som inför tävlingen fått ett nydesignat segelställ från Hamel Sails lyckades mycket bra i C55 klassen. Två tjuvstarter satte stopp för totalsegern men resultatserien 3-2-4-2-1-1 gratulerar vi imponerat till. Designen på de nya snabba seglen är framtagen i ett samarbete mellan Hamel Sails och bröderna Gunnarsson. Läs deras utvärdering av de nya seglen nedan.
Hej Hans,

Vi är mkt nöjda med farten och formen på seglen. På kryssarna skulle jag nog vilja påstå att vi i princip var snabbast till kryssmärkena i samtliga race utom ett. Länsar OK. Brantslör ingen vidare fart och en spinnaker som var sprallig. Jag vet att du sagt att det är enbart en länsspinn vi har och det har du rätt i. Kan ni utveckla spinnakern vidare så är jag övertygad att vi får ihop ett komplett kappseglings-material som verkligen heter duga.

Vindarna var mellan 1-8 m/s så det var helt perfekta förhållanden. Vi kände en stor skillnad från de gamla dukarna och att seglen var lättseglade. "Perfekt".

Många frågade oss om seglen och flera sa att "jäklar vad fort ni går på kryssen". Höjdtagningen var super.

Återigen ETT kanon krysställ!! Hälsa Hamelgänget på loftet.

Hälsningar
Krister och Kent
"EFFEKTEAM"

Vinterdeal på C55 segel

Vill du också ha nya snabba C55 segel till kommande säsong? Passa på att utnyttja vår vinterkampanj med mycket bra priser på C55 segel i den nya designen.

C55 Erbjudande

Kontakta oss på 0454-19300 eller info@hamelsails.com
© 2024 Hamel Sails