HamelSails logo

Segellinjer

Våra segellinjer är framtagna för att anpassa konstruktion och hantverk för det användningsområde som är aktuellt. Ett entypssegel är t.ex. alltid tillverkat enligt gällande klassregler och för maximal fart. Ett Performance Cruisingsegel är konstruerat för många tuffa sjömil under lång tid.

Med en viss segellinje väljer Du dina egna prioriteringar efter ditt sätt att segla.
Ida42

CRUSING

Cruisinglinjen är framtagen för seglare som vill ha slitstarka segel med bra prestanda för dagsutflykter, semestrar och klubbkappsegling. Seglen håller en hög kvalitet i material och hantverk vilket leder till en låg kostnad per sjömil.PERFORMANCE

När det fodras lite ut över det vanliga är Performance rätta valet. Dessa segel är optimerade för varje ändamål och vänder sig till seglaren som vill få ut lite mer av sin segling. Seglen kan designas för att uppfylla långseglarens behov av slitstyrka och pålitlighet eller för den mest ambitiösa kappseglaren där varje gram och millimeter är avgörande.

Endast de modernaste materialen och senaste designen används när vi anpassar dessa segel för varje unikt önskemål. Ett kompromisslöst utförande för den kräsne kappseglaren som vill vinna.


Folkb%E5t

ENTYP

Racing segel för entypsklasser. Seglen sys för högsta prestanda enl. gällande klassregler. Seglen är utprovade och designade i samarbete med de bästa seglarna i varje klass med lång erfarenhet av entypssegling.
Starb%E5tC55CLASSIC

Segel tillverkade med klassisk konstruktion och där stort focus ligger på estetik och detaljutförande, men med modern formgivning. För dig som vill behålla det klassiska utseendet på din båt men vill uppleva känslan av ett segel designat med den senaste tekniken.
© 2024 Hamel Sails